Демонтаж на керемиди от покрива

За да направите качествен ремонт на покривната си конструкция, един от най-важните етапи от работата е демонтажът на керемидите.
Това е трудоемка, сложна и отговорна дейност, в която хората от нашата бригада успешно са се специализирали през изминалите години и множеството отработени обекти.
Екипът ни задължително прави предварителен оглед на място на обекта, преди да пристъпи към същинската работа по демонтажа на керемидите. Хората ни задължително работят при спазването на всички мерки за безопасност и на екологичните норми.
При услугата по демонтаж на керемиди, нашият екип поема всички етап от работата – от демонтажа през къртенето, до чистенето и извозването на строителните материали.
Покривите и съответно керемидите страдат най-често както от механични проблеми, така и от атмосферните условия.

Демонтаж на целия покрив

Демонтажът на целия покрив е една от най-търсените услуги на нашия екип. Тази ремонтна дейност може да се наложи по различни причини – както от счупени или разместени керемиди, така и заради механични проблеми и счупвания, като това води до теч, поява на мухъл и неудобства за домакинството.
Когато се стигне дотам, специалистите от екипа ни съветват да не отлагате демонтажа на целия покрив, тъй като всяко забавяне само усложнява проблема.
Първата стъпка е идентификацията на самия проблем. След това наш специалист прави оглед на място, а бригадата пристъпва към същинската работа по покрива.
Ние даваме пълни гаранции при демонтажа на целия покрив, а хората ни работят бързо, качествено и на цени, които са по джоба на клиента.

Обадете се