Грундирането е важен момент от нашата работа, благодарение на която подготвяме, уеднаквяваме и заздравяваме основата за по-нататъшни дейности.

Обикновено в тази фаза се използват битумни грундове, както за студено, така и за горещо полагане или лепене.

Грундирането е основен момент при последващото полагане на хидроизолацията на всеки покрив, затова и нашите хора подхождат към тази дейност отговорно, а дългогодишният им опит им позволява да дадат пълни гаранции за качеството на своята работа.

При правилното грундиране се гарантира добрата хидроизолация и защита от влагата, което е от основно значение при изграждането на един надежден покрив или покривна система като цяло.

Щом бригадата ни е положила битумния грунд според всички правила, върху него може да се положи безпроблемно всеки вид хидроизолация от рода примерно на битумните мембрани, битумните обмазани хидроизолации, битумните пасти, различни лепила и бои, които са сред най-често използваните в бранша.

Щом върху основата има положен качествен грунд, върху него може да се ползва всеки метод на полагане на хидроизолация, независимо дали е студен, горещ или с ползането на лепило.

 

Обадете се