Отводнителната система на къщата си има строги правила при нейното изграждане. Проблемите при нея обикновено се дължат на лошото отичане, а то  резултат от зле направени улуци с недостатъчен наклон. За да бъдат достигнати стандартите на системата, се използват именно скобите, които гарантират правилната краектория на отичане на водата по системата.

При ремонта на покриви, демонтажа на старите скоби  и монтаж на нови е сред нашите приоритетни дейности, на които обръщаме специално внимание.

Проблемите с улуците лесно могат да се окажат проблем и на цялата къща. У нас повечето улуци са от поцинкована или медна ламарина, а тя е силно застрашена от корозия. Затова и все повече хора търсят бригадата ни за подмяна на старите ламаринени улуци с ПВЦ улуци, но техните системи за поставяне са по-различни и е наложително да бъде извършен прецизен демонтаж на старите скоби и да се подготви участъка за монтажа на новите.

В нашия екип подхождаме към всеки обект строго индивидуално и работим с максимално качество, сигурност и гаранции, като при тва цените ни са едни от най-добрите на пазара и са изцяло съобразени с бюджета на клиента.

Преди да поемем обекта, наш специалист извършва професионален оглед на място и едва след това изготвяме оферта и пристъпваме към работа.

Обадете се