Свалянето на старите улуци и от особена важност, защото още старите майстори са казали, че няма добър покрив без поставени улуци.
Улукът има целта да събере водата, която се стича по покрива и да я отведе по водосточните тръби в канализация, двор или определено за това място.
Множество улуци днес са проблемни, най-вече защото са стари и ерозирали, тъй като навремето са ги произвеждали само от ламарина, а някои просто са задръстени с паднали листа и други отпадъци.
В работата на нашия екип сред най-често заявяваните поръчки е именно свалянето на стари улуци и подмяната им – най-често сновите улуци от ПВЦ.
Точно затова се налага обикновено и пълната подмяна на всички компоненти от системата, включително и всички пръстени, осигуряващи захващането.
За да махнем старите ламаринени улуци, на нас ни се налага да повдигнем и преместим всички керемиди от първия ред и да ги преместим ред или два по-нагоре, за да имаме нужното за същинската си работа пространство.
При този процес се вадят и стари скоби, както и ръждиви пирони, за да се поставят впоследствие нови и по-качествени, надеждни и с пълни гаранции за дълъг живот.

При необходимост от услугата ремонт на покриви доверете ни се и ще останете доволни.

Обадете се