Улуците на пръв поглед са силно подценявани елементи от покривната конструкция, но те са много важна част от отводнителната система, благодарение на което сградата е предпазена от сериозни поражения и нужда от последващи ремонти.

Нашата бригада има дългогодишен опит в свалянето на стари и повредени улуци, в демонтажа на старите скоби и монтажа на новите, както и в монтажа на нови улуци и осигуряване на пълен комфорт, сигурност и спокойствие на живеещите в ремонтираната сграда.

За да работи ефикасно отводнителната покривна система, улуците трябва да са в изправност. Затова и хората от екипа ни подхождат към всеки заявен ремонт строго индивидуално съобразявайки се със спецификата на задачата. По този начин нашите майстори могат да бъдат максимално полезни и да отстранят бързо, ефективно и качествено всеки проблем с улуците, който е възникнал във вашата покривна конструкция.

Покривите безспорно са много важна част от всяка сграда и от тяхната здравина и надеждност зависи цялостното състояние на всяка къща. За да бъде покривът сигурна защита срещу метеорологичните проблеми и природните стихии, трябва да бъде перфектна и неговата отводнителна система, в частност – улуците.

За да спестите максимално време, средства и нерви, потърсете нашата специализирана бригада от специалисти, които могат да се справят с всеки проблем и да удължат активния живот на вашия покрив, като в същото време гарантираме перфектно качество на атрактивни цени, изцяло съобразени с бюджета на клиента.

След като нашата бригада един път се е погрижила за състоянието на вашите улуци, никакъв дъжд, сняг, вятър, мухъл, ерозия или влага вече няма да бъдат страшни за вашата сграда.

След предварителен оглед, нашият екип ще извърши качествен демонтаж и монтаж на улуците, така че да гарантира сигурността на сградата. Бригадата ни извършва както подмяна на цялостни покривни отводнителни съоръжения, така и на участъци от тях, при които има видими повреди или са застрашени от такива.

В работата си нашите специалисти използват професионална техника и качествени материали и консумативи, като в същото време се водят от всички норми за безопасност на труда и околната среда.

По желание на клиента екипът ни винаги има готовност да достави и американски бешевен улук.

Обадете се