Нашият екип извършва специализиран, сигурен и качествен транспорт на всеки вид  и модел висококачествени керемиди на водещи производители, както и нужните аксеоари към тях.

Транспортните ни услуги не са включени в цената на керемидите.

Потърсете ни за транспортирането на избраните от вас керемиди до строителния обект и човек от екипа ще се свърже веднага с вас.

При нас ще получите винаги безплатна консултация и оферта, а в същото време ще избегнете излишните празни курсове, като спестите нерви, средства и време.

Ние сме оптимизирали транспортните си услуги и притежаваме надежден и изпитан автопарк за транспорта на керемидите до строителния обект.

Разполагаме със сработен екип от специалисти и с една от най-квалифицираните бригади в бранша, която работи бързо, качествено и на повече от атрактивни цени, съобразени с джоба на всеки отделен клиент.

При транспортирането на керемиди до обекта, може да поръчате транспорта и на аксесоари към тях, строителни материали и железария.

Поръчайте още строителни материали и разнообразна железария.

Свидетелство за качествата на нашите услуги са множеството лоялни и доволни клиенти, мнозина от които ни търсят отново при нужда или ни препоръчват на своите приятели, колеги и роднини, които имат нужда от специализирани строителни и ремонтни услуги.

Работим бързо и в срок доставяме керемидите на място при пълно спазване на безопасността на труда и целостта на материалите.

Обадете се